Naturlig och permanent fettreducering    "Helt utan kirurgi"

Hur fungerar behandlingen?

Kylbehandlingen (Cryo-terapi) går till så att  kylsonden rörs manuellt på de ställen man önskar att ta bort fett. Cryo 21 skapar en termisk chock genom att temperaturen i fettcellerna reduceras. Denna processen kallas apoptos och är resultatet av en gradvis degenerering och eliminering av döda fettceller. Detta sker genom att maskinen reducerar temperaturen i området från 34°C till endast 8°C och detta helt utan att kunden känner någon forma av kallt obehag. När man tillför “vitt fett” kyla, främjar det tillväxten av blodådror som i sin tur hjälper till att omvandla det vita fettet till brunt fett. Brunt fett är mycket lättare för kroppen att förbränna.

Denna behandlingsmetod har visat sig ha positiv verkan även på muskel- och ledsmärtor. Precis som vid träning, frigör kroppen endorfiner som leder till omedelbar smärtlindring under denna typen av behandling. Den reducerar muskel- och seninflammation, och reducerar muskelskador pga uppsamling av mjölksyra i musklerna.


Hur lång tid tar varje behandling?

En behandling tar ca 20-30 minuter per behandlingsområde, oavsett vilket av område som behandlas.


Hur ofta kan man behandla ett område?

Det tar ca 14 dager innan alla döda fettceller kommer ut ur kroppen. Därför kan man inte behandla samma område för fettborttagning oftare än var 14:e dag. Man kan dock behandla andra områden i mellantiden och göra uppstramande behandlingar.


Hur många behandlingar behöver jag?

Etter 4-6 behandlingar är som regel det önskade resultatet uppnått. Detta är individuellt och avhängigt av hur stort problemet är. Processen i kroppen kan fortsätta i hela 8-12 veckor efter behandling.


Hur mycket fett försvinner efter varje behandling?

Det er individuellt hur mycket fett som försvinner vid en behandling, men det är inte ovanligt att efter en behandling med Cryo21 kan hela 20-30% av fettcellerna i området försvinna.


Är resultatet permanent?

Fettcellerna som fryses under behandling försvinner för alltid. I motsättning till bantning där man reducerar fettinnehållet i cellerna. Med cryoterapi så försvinner fettcellerna helt.


Bivirkningar?

Cryoterapi är FDA-godkänt och helt tryggt och ofarligt. Det finns inga kända bivirkningar. Området som behandlas kan bli lite rött efter behandling.
SVENSK KLASSISK MASSAGE

Jag är certifierad massageterapeut.
Som massageterapeut kan jag hjälpa dig med värk i nacke, axlar och rygg eller om du bara vill ha en avslappnande massage.
Själva massagen frisätter "lugn och ro-hormonet" oxytocin och smärtstillande hormonet endorfin i vår kropp, vilka gör att vi blir lugnare,
mer avslappnade och stressnivån sjunker i kroppen och du känner dig mindre stressad.  
Priser

Akupunktur

Enligt traditionell kinesisk medicin (TKM)

När du går till en akupunktör får du vanligen huvudsakligen en behandling som utförs med nålar. Dessutom kan värmebehandling som utförs med moxa eller annan värmekälla ingå. Koppning, tuina, örter och qigong ingår också ofta liksom att akupunktören uppmärksammar dig på din livsstil och matvanor.
Begreppen som används inom traditionell kinesisk medicin använder beskriver skeenden och processer i kroppen. Några av begreppen är qi, rörelser och fem element. Begreppen används för att beskriva såväl hur sjukdoms förstås, uppstår och utvecklas, hur tillstånden kan behandlas och hur hälsa och välmående kan uppnås.

Akupunktur och TKM är metoder för att skapa en balans och jämvikt i kroppen, och därmed kan kroppen läka och även lindra symptom.
Var akupunktur egentligen har sitt ursprung har diskuterats. Det finns målningar i Egyptens pyramider som visar både akupunktur, moxa och koppning och Ötzi, en man som levde för 5000 år sedan i Europa, visade sig ha tatuerade punkter som överensstämmer med aktuella behandlingspunkter för hans tillstånd. Men det är i Asien, framförallt Kina, som akupunktur brukats och utvecklats under tusentals år. KIROTERAPI

Kiroterapi används för att behandla ömmande eller stela leder och muskler. Man kan få kiropraktisk behandling om man till exempel har ont i ryggen eller känner sig stel och har ont i nacken eller axlarna.
Jag använder ofta olika slags metoder för att få muskler och leder att fungera som vanligt igen. Du får också hjälp med att hitta orsakerna till smärtan och besvären.
Du får ligga på en speciell bänk medan jag utför behandlingen med händerna. Den vanligaste metoden som används är så kallad kiropraktisk justering. Metoden innebär att jag försiktigt för ut leden en liten bit längre än vad man klarar av på egen hand. Därefter ges en snabb impuls, ett snabbt tryck med händerna, vilket gör att ledens rörlighet återställs. Andra metoder som jag använder är massage eller töjning av de muskler eller leder som man kan ha problem med.
Varmt välkommen att kontakta mig för mer information. Priser
Mvh Thomas

KOPPNING

Koppning är en gammal beprövad behandlingsmetod som använts sedan tusentals år i Kina och i övriga världen, och som återigen har blivit aktuell.
Koppning lämpar sig utomordentligt som egen behandlingsform, eller i kombination med massage.
Hur fungerar koppning?
Med hjälp av silikon- eller glaskoppor är koppning ett sätt att med vacuum stimulera huden och därigenom påverka inre funktioner.
Vacuumtrycket ger en kraftigare genomblödning och värmeökning än vid massage.
Koppningsmassge utförs genom att dra kopporna över huden. Man kan då mycket effektivt öka
cirkulationen av blod och lymfa i ett område och samtidigt få en mycket behaglig massage.

Kopporna kan även användas som punktbehandling. De får då sitta kvar för att lösa upp besvärliga muskelknutor. Effektivt vid smärta.
Koppningsmassage är en djupgående metod, som rensar kroppen från slaggprodukter aktiverar
lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret. Om bortförseln av slaggprodukter inte fungerar tillfredsställande
så samlas de i stället upp i bindväven och orsakar smärta.

Påverkan på våra organ:
Enligt kinesisk medicin går de 14 huvudmeridianerna genom huden. Meridianer är banor i vilka kroppens livsenergi
(qi) flödar. Längs meridianerna finns punkter, som är direkt länkade till våra inre organ. Genom att stimulera specifika punkter
med akupressur, massage eller koppning, kan vi påverka ett specifikt organs flöde av blod och energi.

Metoden kan användas på hela kroppen, även i ansiktet.
Jag använder ofta koppning som ett komplement på de delar av kroppen, som är riktigt hårt belastade av spänningar
och cirkulationsstörningar.

Effekter vid koppningsmassage:
* Förbättrar flödet i lymfsystemet och blodsystemet
* Mjukar upp bindväv och muskler
* Lindrar eller tar bort smärta i muskler och leder
* Syresätter huden och ökar blodgenomströmningen i hela kroppen
* Rensar ut överskottsvätska och slaggprodukter
Effekter vid regelbunden koppningsmassage:
* Huden blir mjuk och slät
* Ärrbildning, hudbristningar, celluliter jämnas ut
* Fettvalkar reduceras  
Pris

GUA SHA

Skrapmassage är en ca 4000 år gammal metod mot kronisk värk som ursprungligen kommer från Kina.
Gua Sha beskrivs som en hård massage som utförs med en skrapa gjord av oxhorn. Metoden är allra
bäst för smärtlindring vid förslitningsskador och kronisk smärta i muskulatur och senfästen.
Gua Sha sätter Qi ( din livsenergi), blod och vätskor i rörelse vid hudens yta. Det behandlar på ett direkt sätt stagnerad Qi, stagnerat blod och stagnerade vätskor som indirekt påverkar de inre organen. Behandlingen förbättrar cirkulationen, får slaggprodukterna som finns samlade i dina muskelceller att frigöras och lämna kroppen, vilket i sin tur gör att smärtan avtar. En av orsakerna till att vi får ont anses vara rubbningar i blodflödet till kapillärerna (kroppens allra minsta blodkärl) och en ansamling av slaggprodukter i muskelcellerna.
Skrapterapin utförs på hud och muskler på drabbade områden längs meridianer eller punkter för att orsaka bristningar
i underhudskapillärerna och blodflödet till de yttre hudlagren i syfte att avlägsna giftigt avfall och
för att rena blodet vid både akuta och kroniska tillstånd.

Behandlingen är enkel och går snabbt, ungefär 30 minuter räcker oftast.
Efter behandlingen kan det uppstå röda märken där man skrapat, vilket visar att slaggprodukterna frigjorts och är på väg att lämna kroppen.
Du kan också bli öm på utsatta ställen. För att bli av med slagget och ömheten rekommenderas att dricka mycket vatten,
desto mer du dricker ju snabbare blir du av med slaggprodukterna, som följer med urinen ut
och då avtar också smärtan efterhand. Märken som uppstår på det behandlade området försvinner inom 2-4 dagar.

Den här skrapmassagen är väldigt kraftfull och kan leda till terapeutiska effekter snabbt. Den har heller inga biverkningar.
Med skrapterapi kan du också bli hjälpt med problem som t ex menstruationssmärtor, astmatiska besvär, tinnitus, huvudvärk, urinvägsproblem, inkontinens, sömnstörningar mm. Du får då en behandling i veckan. En behandligskur består av 2-5 ggr, beroende på vilken behandling som är aktuell i ditt fall. PRIS

COACHING

Som livsispiratör kan jag hjälpa dig med att förvärkliga det
du verkligen vill göra.

Att hjälpa dig med att bli den du verkligen är.
Att hjälpa dig med att ta steget som du vill göra.
Att  hjälpa dig med att förvärkliga en dröm.
Att hjälpa dig med att hitta din inre styrka.
Att hjälpa dig att få balans i livet.Priser

TANKEFÄLTSTERAPI

Tankefältsterapi är en smärtfri, enkel och användbar metod för att lösa känslomässiga problem vid den perfekta tidpunkten – nämligen när du har dem! Tankefältsterapi är en av marknadens mest effektiva metoder för hjälp till självhjälp (70-90% succégrad), för att avlägsna/lindra negativa känslor som ångest, depression, fobier, trauman, sömnsvårigheter etc. Detta kan ske inom loppet av minuter, men oftast inom 5 behandlingstimmar! Metoden har hjälpt många människor. Tankefältsterapi är en revolutionerande snabb och effektiv metod för behandling av bland annat smärtor och psykologiska problem. Tankefältsterapi är en drogfri behandlingsmetod helt utan biverkningar.

Tankefältsterapi är en smärtfri, enkel och användbar metod för att lösa känslomässiga problem vid den perfekta tidpunkten – nämligen när du har dem! Tankefältsterapi är en av marknadens mest effektiva metoder för hjälp till självhjälp (70-90% succégrad), för att avlägsna/lindra negativa känslor som ångest, depression, fobier, trauman, sömnsvårigheter etc. Detta kan ske inom loppet av minuter, men oftast inom 5 behandlingstimmar! Metoden har hjälpt många människor. Tankefältsterapi är en revolutionerande snabb och effektiv metod för behandling av bland annat smärtor och psykologiska problem. Tankefältsterapi är en drogfri behandlingsmetod helt utan biverkningar.

Har du eller någon i din närhet provat andra metoder eller mediciner utan att blivit kvitt problemet då kan Tankefältsterapi vara ett alternativ du borde prova. Oftast ger behandling snabbt resultat och Tankefältsterapi har inga negativa biverkningar. Behöver du hjälp - tveka inte att ta kontakt med mig angående behandling.
Tankefältsterapi har goda erfarenheter av behandling av...

• Många typer av fysisk smärta • Stress
• Allergi
• Beroende
• Dyslexi
• Panik- /ångestanfall
• Fobi
• Trauma • Avvisning
• Ilska • Sorg • Depression
• Samlevnads-/sexuella problem • Tvångstankar • Hyperaktivitet • Svartsjuka

Tankefältsterapi kan också användas för/vid:
• bantning
• avvänjning
• förbättring av idrottsprestationer
• behandling av djur

Våra resultat visar att TFT kan revolutionera behandlingsresultaten av känslomässig problematik inom huvudområdena klinisk behandling, sjukfrånvaro inom näringslivet och mental träning inom idrotten.

Vad sker under en behandling? TFT är en kombination av den vetenskapliga meridianläran. kinesiologi och kognitiv terapi. Tankefältsterapi använder samma energibanor som ligger till grund för akupunktur och zonterapi.
En behandling går till så att man stimulerar punkter på kroppens energibanor med lätta knackingar med fingertopparna efter bestämda mönster. Detta sker under tiden klienten tänker på det man har negativa känslor för. Inom loppet av minuter kan man känna en betydlig lindring. 5 - 10 minuter är inte en ovanlig behandlingstid för fobier och klara traumatiske händelser.
Vid det första besöket behöver man räkna med att det tar ca 1 – 1-½ timme. Investeringen du gör i att få en Tankefältsterapi-behandling, i kombination med att få lära dig TFT.

Behandlingstimmarna innehåller både behandling och undervisning i självbehandling. Du får ett ”verktyg” – en metod, som hjälper dig att hjälpa dig själv.

Många andra metoder använder sig av behandlingar under mycket lång tid – men vid behandlingar med TFT erhåller man oftast en mycket snabb lindring av problemen.

För detta får du: • Totalt 5 timmars hjälp till självhjälp • Första besöket, hjälp som pågår 1 till 1,5 timmar • En utbildning i hur du kan hjälpa dig själv, resten av livet • Hjälp via telefon, vid akut tillfälle
De flesta märker en stor förbättring redan efter 5 behandlingstimmar, men om det behövs fler behandlingstillfällen betalar man därefter per gång.

Garanti på behandling: Du får en garanti på din Tankefältsterapi-behandling av alla certifierade TFT-pedagoger Tankefält Terapi är en terapiform som är svår att förstå och inte minst, tro på innan man själv har upplevt att den faktiskt fungerar. En behandlingsomgång består av 5 klocktimmar fördelat på 5 tillfällen. Den första behandlingen varar 1 timme. Då får du veta vad en Tankefältsterapi-behandling går ut på och hur den går till. Du får berätta om dig själv och ditt problem innan vi sätter igång med behandlingen. I samband med den första behandlingen märker du/och eller den som behandlar dig om Tankefältsterapi-behandlingen fungerar på dig (det är trots allt några få som TFT inte ser ut att verka på). Om vi efter den första timmen kan konstatera att TFT inte hjälper dig och du därför inte önskar fortsätta, då får du pengarna tillbaka! Att pröva TFT hos en utbildad Tankefält-pedagog innebär alltså inte någon som helst risk för dig. Om du inte vill fortsätta behandlingen är du bara en erfarenhet rikare och inte fattigare på pengar. Historien bakom TFT: Techniques-Thought Field Therapy (CT-TFT) är utvecklad av Dr. Roger Callahan (RC), klinisk psykolog med 50 års erfarenhet. RC var en av pionärena inom hypnosforskningen i USA och har hela sitt liv varit mycket intresserad av att hitta nya, mer effektiva behandlingsmetoder mot psykologiska problem. I dag leds utvecklingen av äktaparet Joanne och Roger Callahan. Det hela startade 1979, då Roger Callahan prövade att hjälpa sin klient Mary genom att sammanföra samtalsterapi och de kunskaper han inhämtat från en utbildning i meridianlära och Kinesiologi. Mary led av svår vattenskräck, bara tanken på vatten gav henne ångest och ont i magen. RC prövade att knacka lätt på magmeridianen, som slutar straxt under ögat, medan Mary talade om sina känslor. Plötsligt sa hon:"It's gone." Därefter gick hon mot RC´s simbassäng och skvätte vatten i ansiktet, helt utan rädsla och sin vanliga smärta i magen. Sedan den dagen har Mary varit helt fri från sin vattenskräck och har inte heller behövt upprepa behandlingen.

Detta var förståeligt nog väldigt märkligt både för henne och för Roger Callahan själv. Händelsen medförde att Callahan började studera om fler punkter på meridianerna kunde ge liknande resultat. Den metod vi använder oss av idag tog honom många år att utveckla.

Idag har metoden som han har skapat hjälpt mer än 10.000 människor att bli kvitt sina tidigare ”olösliga” psykiska problem. CT-TFT används av hundravis med psykologer, psykiatriker, medicinare, homeopater, akupunktörer, kinesiologer, tandläkare, socialarbetare, sjuksköterskor m.fl

Det har dock tagit tid att nå ut med metoden. Att en så enkel metod skulle kunna hjälpa mot så svåra problem, problem som klienten kanske har haft under många år, kan verka mycket märkligt. Men det fungerar.  Priser