OM HAPPYFEELINGS
MÅ BRA, TILLIT, HARMONI OCH OMTANKE

THOMAS HULTHÉN
Happy feelings grundades år 2007 av Thomas Hulthén (Certifierad massageterapeut och Diplomerad Kiroterapeut) och finns nu i Askersund. Syfte var att förverkliga min visionen om att hjälpa andra människor finna sitt eget inre lugn, att finna sin oas i vardagen och erbjuda verktyg som går att ta till när tilliten, kärleken till livet och sig själv håller på att försvinna eller redan har försvunnit.
Jag genomled själv en personlig kris år 2002 och det tog mig tre år att hitta tillbaka till mig själv och livet igen. Jag blev medveten om att jag hade blivit en person som jag inte ville vara, en person utifrån mina egna, samhällets och andras förväntningar. Tidigare levde jag mitt liv genom att finnas där för andra, alltid ställa upp och vara stark, men tillslut orkade varken jag eller min kropp längre. Kraften, orken och lusten försvann.
Mitt liv förändrades efter denna tid och jag lyckades successivt bygga upp tilliten till mig själv och livet igen. Jag fick återigen finna vägen tillbaka genom att vända mig inåt och lyssna till mig själv och min inre röst.
Idag står jag för den jag är eftersom jag vet vem jag är och jag känner mig oändligt fri. Varje morgon går jag upp med ett inre lugn och en känsla av att allting är precis som det ska. Den tidigare klumpen
av oro som fanns i magen är helt borta. Jag har gått livets stora skola och upplevt många motgångar, frustrationer, rädslor.
Tack vare underbara människor i mitt liv och min egen strävan och vilja att förändra mitt liv till det positiva, mår jag idag helt fantastiskt bra och lever i nuet. Jag tar en dag i taget och försöker upplever varje dag som den bästa dagen i mitt liv.
Jag är enormt tacksam för min resa genom livet och mina egna livserfarenheter. Med mina erfarenheter kan jag i dag hjälpa andra. Det är en sann glädje för mig att få hjälpa dig
vidare i din utveckling och jag lovar möta dig där du befinner dig just nu i livet. Våga ta steget mot friheten du med och upplev ditt liv i den fullaste glädje du kan föreställa dig.
Det liv som människorna prisar och och betraktar som framgångsrikt är bara en liten del av alltsammans.
Låt oss välja att bli en positiv kraft, som kan ge mer glädje till världen.
Den som kan glädjas åt lite har mycket att glädjas åt.